søndag 13. mars 2011

Gyngestol og strykebrett - før og etter-bilder

Forrige uke stakk vi innom Fretex, og hjertet banket ekstra hardt da jeg så at det sto en gyngestol der. Jeg har alltid ønsket meg en gyngestol, og denne var lys og lett og fikk selvfølgelig bli med hjem. Trekket var litt slitt og puta i ryggen var egentlig unødvendig. Nytt stoff fant jeg på Stoff og stil, og nå har både gyngestolen og det gamle strykebrettet fått seg nye trekk.


Slik så de ut før:
Og med nye trekk:
Jeg er så fornøyd med resultatet! :)


Slik så lørdagskvelden min ut:


Masse godteri, kveldsbesøk, nytt hekleprosjekt og nytt lesestoff.


God søndag!!


2 kommentarer:

 1. Så koselig blogg du har, her vil jeg følge med videre =)
  Takk for kommentar inne hos meg!!
  Klem fra M

  SvarSlett
 2. Så fine begge tingene ble! Du er kjempegod. Grattis med ny blogg :-)
  Klem fra Line

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!