søndag 26. juni 2011

DIY-helg

Denne helga har vi virkelig hatt arbeidshelg.

Vi har fortsatt oppussinga og i tillegg hatt storopprydding i bod, skuffer og skap. Det samler seg opp masse skrot, lurer på hvor det kommer fra... Deilig å renske opp litt, noe skal til søpla og noe til bruktbutikken. Så blir det plass til noe nytt etterhvert... ;)

Jeg har også fått tid til litt puslerier. Fikk et innfall om at jeg MÅTTE avgårde å kjøpe perler.


På Clas Ohlson fant jeg en gigaboks, og så var det bare å sette i gang. Fredags kveld, mens mannen var på kino, satt frua hjemme og perlet. Det minnet meg om da jeg var mindre, da elsket jeg å perle. Jeg likte å sortere de etter farge og late som jeg var Askepott i "3 nøtter til Askepott": Ertene i kurven og asken i bøtten?? Noe i den duren...


Vel, det var iallefall moro, og det ble resultater også.

Jeg laget et DIY-skilt, og det måtte selvfølgelig få henge på hobbyrommet.


Det fine bakgrunnspapiret er fra Rice.


I tillegg har jeg laget ugler... Men de skal jeg vise frem seinere, siden de ikke er helt ferdige.

Jeg har også vært og handlet noe fint på favorittbutikken 2 i spann. Snart blir det giveaway på bloggen.

Følg med!

2 kommentarer:

  1. Godt å få rydda opp litt! Her driv vi og ryddar, pakkar, kastar, selger, og gir vekk ting...travle tider!

    Bra du kunne bruke mobil-etuiet forresten!, JH trudde faktisk at det vart litt knapt til Richard sin tlf...

    SvarSlett
  2. Åh, det er så koselig å sitte å pusle med egne prosjekter! Perler kan sannelig pynte fint opp! Lekkert bilde!

    Klem!

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!