torsdag 14. juli 2011

Late sommerdager

Litt over halvveis i den andre ferieuka, er jeg i full feriemodus. Dvs. at jeg gjør minst mulig dagen lang. Første ferieuka var kjempetravel, og så gikk liksom all piffen ut av meg. Nå er jeg på jakt etter supergiret, siden jeg egentlig har mange burde-burde gjøremål i ferien. Vaske vinduer, rydde kjøkkenskapene, scrappe, male osv...

Istedet har mannen og jeg satt i gang Harry Potter-maraton før vi skal se den siste filmen på kino. Eller, maraton er vel å overdrive, siden jeg som regel sovner i løpet av en film, og vi må ta en pause og fortsette neste dag. *smiler*

Jeg har også begynt å tenke på julegaver, og er nesten ferdig med den første. Julekortene burde også begynnes på snart, for å slippe det evige stresset i november/desember. Hvert år lover jeg meg selv at neste år skal alt være ferdig før desember. Kanskje i år... Hvis jeg bare finner supergiret...


PS: Minner om min GIVEAWAY!

1 kommentar:

  1. Haha, du er no deg sjølv lik! Leeeenge til jul endå... Ha ein fortsatt fin ferie :-)

    Klem

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!