søndag 28. august 2011

Bort med døra

Jeg fikk et innfall om å fjerne en skapdør på kjøkkenet for å få en åpen hylle. Har jo så mange fine, fargeglade ting som jeg ønsker å se så mye som mulig, og ikke bare stu inn i et skap.

Resultatet ble akkurat som jeg ønsket. De fine tingene fra Rice, manoservicet vi fikk til bryllupet og pyntede glass med sunne ting i. :)
(Jepp, det er lavkarbo som skal prøves her i huset...)


Hylleskapet fra en litt annen vinkel.


Dere får ikke noe oversiktbilde med hele kjøkkenet, for over konfyren har vi nemlig disse, verdens "fineste" fliser...


Hehe, de står på to-do-listen vår, men ikke særlig høyt oppe, så foreløpig så lever vi bare med de.


På kjøkkenbenken finnes det flere fine ting.Alt i alt er vi kjempefornøyde med kjøkkenet (bortsett fra flisene da...), og tilbringer mye tid her. 

Er DU glad i kjøkkenet ditt? 

3 kommentarer:

 1. Så mange fine ting!
  Og så lurt du hadde gjort det med glasa med pynt! Har du sånn dymo-ting? kor får ein kjøpt det? vil ha sånn som gjer at bokstavane "står ut", ikkje sånn ny...

  Jon Helge er forresten i Trondheim no, med laaaang handleliste på IKEA ;-) Vi skal nemleg ha massevis av nye skap på kjøkkenet, og litt hyller (til fine ting)men trur vi får nesten dobbelt så mykje skapplass, og eg gleeeeedar meg!

  Tusen takk for takkekortet!

  SvarSlett
 2. Sukk...SÅ mye fint du har! Likte at du har fjernet skapdøren - nå kan du jo nyte alle de herlige tingene. Har veldig lyst til å rive av en skapdør jeg også, men hehe, tror ikke jeg skal vise frem rotet!

  Ha en fin uke:) klem

  SvarSlett
 3. Kult bloggnavn :D
  Og jeg er absolutt for "åpne skapdører".

  Ha finfin uke.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!