søndag 18. september 2011

Søndag

I dag hadde jeg hyggelig besøk av Line i noen timer. Vi skravlet masse og laget litt. Jeg hadde to mål for dagen: Lage bursdagskort til min bror som hadde bursdag i dag, pluss å prøve mitt nye stempel "SuperCupcake Marci".

Heldigvis rakk jeg begge deler.I ettermiddag var det bursdagsselskap, og i kveld innekos i ruskeværet. God te, arbeid med fotobok og en lang og koselig telefonsamtale med Inghild. Nå er jeg ladet og klar for ei ny uke.


Håper DU har hatt ei flott helg!

2 kommentarer:

  1. du har fått gjort mykje i helga du då :-) koseleg å pratast :-) Og så fint med massevis av lys...har ikkje fått pakka opp den kassen endå eg, men trur det må bli ganske snart...for no er jo hausten her!

    tytast!

    SvarSlett
  2. Takk for at du blir med i min gi bort:)Du er flink til å scrappe, aldri fått det helt til det der. Kan ikke duge i alt:) Ha en fin uke!

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!