torsdag 26. juli 2012

White space

Prøver å blåse liv i bloggen igjen etter en lang pause. Selv om jeg ikke har blogget, har jeg produsert masse, hovedsaklig kort. Så har en del å vise frem. :)

På dette kortet har jeg øvd meg på såkalt "white space". Vanligvis fyller jeg kortene ganske fulle, så det var litt uvanlig. Mannen er visst også vant til stilen min, for han lurte på om ikke det skulle være noe mer på det store tomme området... ;)


Inni:

2 kommentarer:

 1. Heihei!

  Takk for sist! Synst det var eit fint kort eg :-) Du er jo så flink til sånt :-)

  Nora har forresten kosa seg masse i heile dag med å klippe og lime og klistre og lage kort, vart eit par kort til med massevis av pynt på som ho berre måtte ha på rommet ;-) ho synst forresten at det var litt dumt at du nettopp har hatt bursdag, for då kunne ho jo ikkje sende eit av korta til deg :-)

  Snakkast!

  SvarSlett
 2. Jippi! Så gøy at du begynner å blogge igjen!
  Dette kortet var nydelig - flotte farger og flott stempel :o)
  Ha en fin dag:o)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!