torsdag 20. september 2012

Bruk restene - kort med strimler

De som kjenner meg, vet at jeg er litt besatt av å bruke rester. Ikke fordi jeg ikke har nok av annet stæsj (for det kan både jeg og mannen love deg at jeg har!), men heller fordi jeg ikke greier å kaste noe. Og fordi jeg blir glad og tilfreds av å lage noe av noe som egentlig er "søppel". Rar? Neida! :)
 
En fin teknikk til små strimlerester er å lage slike kort som dette.
 
Finn frem strimler i matchende farger. Strimlene kan være av ulik høyde, men må være nesten like lange som kortet. Punch dekorative kanter, arranger og lim sammen, og pynt med andre smårester, hilsen og noen blomster og dill. Inni pyntes det med enda flere rester, og voilla! :)
 
Her er to eksempler:

 
 
 
 
 
 
Sparer DU på restene dine?

2 kommentarer:

  1. Hei så fine kort du har laget! Du er flink med rester. Klem fra line

    SvarSlett
  2. Oh yes! Det er jo restene som er lettest å bruke ;o)
    Kjempeflotte kort blir det også av dem :o)
    Ha en fantastisk helg :o)

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!