mandag 3. september 2012

En god dag!

Har du noen gang sånne dager hvor du liksom får gjort alt? I dag har det vært en sånn GOD dag. Jeg har fått krysset mange ting av (den mentale) huskelisten min, gjort det jeg ikke fikk gjort/gadd å gjøre i helga, gått en tur, og nå står en liten tur på scrapperommet på planen.
 
Men først et kort. Denne uken blir det nok konfirmantkortuke på bloggen. Mamma bestilte et kort, og så laget jeg likegodt opp noen flere fordi det er alltid noen som spør etter det på jobben.
 
Her er det jeg laget for mamma:

 
En hyggelig hilsen til konfirmanten.
 
 
Inni er det pengelomme og skrivefelt.
 
 
Jeg håper at du også har hatt en flott mandag. Takk for at du kikker, og jeg bli kjempeglad for en hilsen fra deg! :)

2 kommentarer:

  1. Sånne dager er deilige! Lekkert kort!
    Ha endeilig kveld med masse god samvittighet :o)

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!