mandag 10. september 2012

LO - Du & meg & Yoda

Jeg laget denne LO-en i scrappebursdagen for et par uker siden. Bildet er fra bryllupsreisen vår til New York i fjor høst, jeg tror det er tatt på den store Toys R Us på Times Square. Richard fant en liten Yoda som fikk bli med oss hjem. :)

 
Jeg har våget meg på å bruke noen av Sassafrasarkene som jeg "samler" på siden produsenten la ned. Det er jo kjekt å ha de i album istedetfor i arkboksen. Det prøver jeg iallefall å overbevise meg selv om...
 
 
Den fine Smile-tagen er fra Amy Tangerine, den kom i et Studio Calico kit.
 
 
Takk for at du kikker! Jeg blir superglad for en kommentar så jeg kan komme på besøk til deg også! :)

3 kommentarer:

 1. Denne be jo så søt! Kjempeflott pyntet - flott tag og fotoapperat, kult med blingen...og arkene gjør seg utmerket på loer ;o)
  Ha en flott kveld :o)

  SvarSlett
 2. Lekre og glade farger, og herlig bruk av ar med mye mønster! :)

  SvarSlett
 3. Flott lo med nydelige farger. For et fint minne til albumet ditt :-) klem fra line

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!