mandag 17. september 2012

På oppdrag 1

Hei bloggeverden!
 
Da er jeg tilbake etter en hyggelig, men hektisk helg! Det var treff på Hobbyhimmelen på fredag. Tidlig lørdag kjørte vi til Østfold for å feire niesas ettårsdag. I går tok vi en handlerunde på Svinesund før vi kjørte hjem. Heldigvis hadde jeg satt opp en feriedag i dag, og den har jeg brukt godt. Blogging sto litt langt nede på to-do-listen, men nå har jeg kommet til det punket også. :)
 
Lang intro, men her er prosjektet jeg skal vise frem i dag.
 
For en stund siden fikk jeg i oppdrag å lage to kort. Ett til en 100-åring og ett til en 75-åring.
 
Her er 100-årskortet:

 
Det skulle være litt "gammeldags" stil, så det ble Maja-ark, bånd og blonder og rufsete kanter. Jeg kan virkelig ikke fordra å rufse kanter!! ;)
 
 
Det rosa båndet har jeg forresten kjøpt på Stoff og Stil til en ganske billig penge. Det var litt stivt, men ellers helt ok.
 
 
I morgen får dere se del to av dette oppdraget!
 
Ha en flott mandagskveld! :)

1 kommentar:

  1. He he, ble lekkert med rufsete kanter da ;o) Nydelig med blonde og bånd, flotte "rulleroser" :o)
    Ha en god natt :o)

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!