fredag 23. november 2012

Du stjerne over Betlehem

Denne uka har jeg vært alene hjemme, og i tillegg hatt noen feriedager. Planene var mange og store... Men... istedetfor å leke superhusmor, har jeg skravlet, scrappet, sett masse på Grey's Anatomy, strikket julegaver og fullstendig ladet batteriene. Det var sååå deilig!

Bloggen ble også satt til side for de ovennevnte aktivitetene, men her er endelig et nytt innlegg med julekort! :)

Kransen på kortet under har jeg fått av snille Line.

 
 
 
Dette kortet synes jeg ble skikkelig julete. Og tenk, neste helg er det første desember!

4 kommentarer:

  1. Dette var knallfkott! Lekkert papir og flott pyntet utenpå og inni :o)
    Ha en deilig avsluttningshelg på uka di :o)

    SvarSlett
  2. Du er så god! Klem fra line

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!