lørdag 17. november 2012

To på rappen

Det er ikke så ofte jeg lager helt like kort, det synes jeg igrunnen er litt kjedelig. Men i dette tilfellet så ble det bare sånn... Ville så gjerne få brukt opp nissearket som jeg har hatt liggende lenge.

 
 
Bare inni ble de litt forskjellige.
 
 
 
Tvillinger! :)
 
 
I dag skal jeg på scrappetreff med en haug med flotte damer. Jeg har brukt morgentimene på å pakke (det er en ganske omfattende jobb, skal jeg si!) og gleder meg til mange timer med skravling og scrapping.
 
God lørdag til deg!!

2 kommentarer:

  1. Pakkingen er ikke grei nei.....men takk for i går - veldig koselig :o)
    Kjlempeflott julekort! Herlig nissepapir, nydelig punchede kanter og flott med båndet :o)

    SvarSlett
  2. Så flotte julekort! :D Gjør jo ikke noe om de er like, så lenge de går ut til ulike mottakere :)
    Flott layout på dette/disse kortene! Gjorde seg masse flott med den diesen du har brukt som ramme!

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!