lørdag 19. januar 2013

LO - Sykkeltur

Mens jeg venter på å legge inn min første bestilling av bilder til Project Life (samler opp noen uker av gangen), gjør jeg en innsats med å få scrappet gamle bilder jeg har liggende. Dette er fra 2010, da vi bestemte oss for å tørke støv av syklene som ikke hadde vært brukt på lenge.

 
 
God helg! :)

4 kommentarer:

 1. Herlig bilde på som vanlig flott pyntet lo - kult med søm!
  Ha en fortsatt flott helg :o)

  SvarSlett
 2. Kul LO med søm og herlige farger. Flott beskrevet hverdag:)

  SvarSlett
 3. Så flott og kul side !! Artig og flott bilde.
  Tror vi har et av oss med sykkelhjelm også :)
  Flotte farger og artig med stjernene....også er det lekkert med søm altså :)

  SvarSlett
 4. love that die-cut star matt on your fab page !

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!