lørdag 26. januar 2013

Project life - gode tips

I dag tenkte jeg å dele noe tips til Project Life med dere.
 
Som jeg har nevnt før, så er PL kjempestort i USA nå. Det fnnes tonnevis med ideer, eksempler og produkter tilgjengelig.
 
Opphavskvinnen til Project Life heter Becky Higgins. Her er en link til siden hennes, med en video hvor hun forklarer bakgrunnen for PL. Hun har også utviklet en rekke egne produkter til Project Life.
 
Jeg kommer ikke til å brukte disse produktene til mitt prosjekt. Jeg tror jeg hadde gått fort lei hvis jeg måtte bruke de samme produktene i et helt år, til det er jeg altfor glad i scrappestæsj. ;) Istedet bruker jeg mine vanlige scrappesaker.
...og sikkert med litt nytt innimellom...
 
Two Peas in a bucket har de en egen ukentlig Project Life-klasse med video og beskrivelse (gratis). Jeg anbefaler disse to videoene av The Scrappy Jedi.

 

I tillegg er det mye inspirasjon i galleriene der.
 
Studio Calico er en av kitklubbene som har startet med egne månedlige Project Life kits. Det er massevis av inspirasjon i galleriene der også.
 
Pinterest er en uendelig kilde til ideer og inspirasjon. I tillegg kan man finne masse gratis ting til PL der. Bare prøv å søke etter Project Life eller Free printables. Man kan registrere seg for å lage egne "boards" og "pinne"selv, men man trenger ikke å registrere seg for å kikke.

Forrige helg printet jeg ut en del av det jeg har funnet via Pinterest.
 
Så mye fint! :)
 
 
 
 
 
Her er linker til en del av det jeg har printet ut:
 
 
 
 
 
Flere av linkene er pdf-filer som man kan lagre og printe når man trenger de.
 
Jeg håper disse tipsene kan være til hjelp. Det kommer nok mange flere Project Life-innlegg utover året, og min første PL-side kommer snart! Jeg fikk nemlig bildene mine i posten i går, og scrappet som en gal mens R. var på årsfest med jobben! :)
 
God helg! :) 

2 kommentarer:

  1. Flott innlegg! Tror ikke det er noe for meg med bilder fra hver dag, men likte veldig godt løsningen i innlegget over med å få med flere bilder til en hendelse......passer bare så dårlig i mine lettresizealbum da....

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!