mandag 4. februar 2013

Årets første kort

Først vil jeg bare si TUSEN TAKK for alle de hyggelige kommentarene jeg får. Jeg setter utrolig stor pris på at folk gidder å ta seg tid til å skrive en hilsen, og dere er jo bare supersøte alle sammen. Takk!! :)

Etter den massive julekortproduksjonen, var jeg rett og slett lei av kort. Men helt på tampen av januar kom plutselig lysten tilbake. Jeg føler likevel for å prøve en litt annerledes stil i år. Enklere og med mer "scrappestil" hvis dere skjønner hva jeg mener. I hodet mitt (dere vet, det med alle tvangstankene! :)) har det alltid vært et skille mellom "kort" og "LO". Dette skillet har jeg lyst å jobbe med å viske ut i år. Det er jo kjekt å kunne bruke de samme produktene til begge deler, og ikke minst de produktene jeg liker best.
 
Jeg finner masse inspirasjon på nettet, og jobber fortsatt med å finne min stil. Og jeg storkoser meg mens jeg prøver! :)

Her er de tre første forsøkene:
 

 
 
 
 
 
 
Takk for at du kikker, og ha en flott mandagskveld!

5 kommentarer:

 1. Ååå!! Så herlige kort! Alle tre var bar kjempeflotte, men jeg har særlig sansen for det øverste! Absolutt mine fager!

  SvarSlett
 2. LIKER! Disse ble knallflotte!
  Ha en fin kveld :o)

  SvarSlett
 3. Kjempefine!liker også den stilen. Line

  SvarSlett
 4. Skikkelige fine kort :-) Du har absolutt klart å viske ut skillene med disse.Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 5. Digger de to nederste kortene!!! ♥ ♥ ♥
  Lykke til videre med å finne den ultimate scrappestilen din :)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!