fredag 15. februar 2013

LO - Akkurat som på tv

Dette er et bilde fra Central Park i New York, tatt på bryllupsreisen vår i 2011. Det var så spesielt å være på de stedene man ellers bare ser på tv.
 
 
Bakgrunnsarket og journallingklistermerket er fra Sassafras, min favorittprodusent som dessverre la ned. Jeg har litt vanskelig for å bruke disse produktene, vil helst spare de til det "perfekte" prosjektet, men jeg prøver innimellom.
 
Ellers har jeg brukt litt rester, ulike Thickers, washitape og pynt.
 
 
Dette er bare den 5. LO-en som jeg scrapper fra bryllupsreisen. Jeg blir litt overveldet over mengden med bilder (samme med bryllupet...). Så nå har jeg bare ca 995 bilder igjen fra den turen, hehe...
 
God fredag, takk for at du kikker. :)

2 kommentarer:

  1. Fargerik og flott! Liker alle de herlige fontene på tittelen! Og de søte fuglene!

    SvarSlett
  2. ...og så er det stas å se stedene du har vært på tv etterpå ;o)
    Kjempeflott lo i flotte friske farger! Flott med tittelen i forskjellige fonter og fargene, søte fugler og hjerter, og så likte jeg veldig godt kamerabuttonen jeg da :o)
    Ha en fortsatt flott helg :o)

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!