tirsdag 5. februar 2013

LO - Liten pause i Camden

Jeg scrapper jo fullstendig hulter til bulter, men med snøvær og mørke hadde jeg lyst på litt vårfølelse. I fjor i mars var vi i London, og da fikk vi skikkelig sommervarme. Vi kunne tusle rundt i Camden Market og sitte ute i sola og kose oss. Gode minner!

 
Bakgrunnsarket er fra Bo Bunny, det grønne er en rest. Ellers har jeg brukt pynt fra Studio Calico-kitene, washitape, diverse klistermerker, brads og mitt kjære datostempel.
 
 
 
Og så har jeg visst fått dilla på å sy på alle prosjektene. :)
 
 
Håper du fikk litt vårfølelse. Det går den rette veien nå! :)

1 kommentar:

  1. Kjempeflott! Herlige bilder, flotte fartger og stilig med søm!
    Selvølgelig dies bak bildet mitt ;o)
    Ha en fin kveld :o)

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!