mandag 11. februar 2013

Moro på en mandag - shopping!! :)

I helga kom det massevis av nye scrappesaker i hus, og siden jeg synes det er så gøy å se bilder av hva andre shopper, så skal jeg vise frem mine nye skatter til dere.
 
Jeg startet helgen med et koselig treff med Line, Margrethe og Fernanda, de 3 første "lokale" scrapperne jeg ble kjent med og som har blitt gode venninner nå. Vi var innom Hobbyhimmelen, hvor jeg hadde et finfint gavekort fra jeg var med på varetelling.
 
Nye plastikkmapper, stempelputer og tape - fornuftige ting.
 
 
Og klistermerkealfabeter - får ALDRI nok bokstaver!!
 
 
 
Lørdag var jeg en snartur til Sørlandssenteret, og jeg svippet "tilfeldigvis" innom Panduro. Ofte blir jeg skuffet over Panduro, men denne gangen hadde de fått inn masse fint, sikkert vårnyheter. De små klistermerkealfabetene (ja, flere bokstaver!) kostet bare 19 kr stk og er perfekte til Project Life - og mye annet.
 
Og småblokkene var bare altfor søte til å ikke kjøpe med...
 
 
 
For et par uker siden falt jeg for fristelsen og la inn en stor bestilling fra Two Peas in a Bucket (USA). Det var første gangen jeg bestilte derifra, men det blir nok ikke sikkert. Det er en side med mange, mange fristelser, og det gikk ganske raskt til å være fra USA (under to uker). Porto og toll er dyrt, men prisene ellers er rimelige, så alt i alt blir det omtrent som norske priser (tror jeg, jeg har ikke akkurat finregnet på det, mer lukket øynene og trykket på "kjøp"...).
 
Pakkelappen lå i postkassen på lørdag, og denne jenta ble hoppende glad!!
 
Se og sikle!! :)
 
Brads, washi og halvperler. (Bradsene øverst til venstre fikk jeg gratis siden jeg kjøpe valentinesprodukter.)
 
 
 
Stempler.
 
 
 
Småblokker og papirpynt.
 
 
 
Klistermerker i alle mulige varianter. :)
 
 
 
3 av Echo Park sine Photo Freedom kits.
 
 
 
 
 
Nyyyydelige ark!
 
 
 
Flere nyyydelige ark, disse er Amy Tangerine.
 
 
 
Klippeark.
 
 
 
Spesialark og et til klippeark som jeg glemte på det forrige bildet. :)
 
 
Gjett om jeg skal storkose meg nå!! :)

3 kommentarer:

 1. "Lukket øynene og trykket på "kjøp"..." Ha ha, kjenner meg igjen der ;o)
  Skjønner godt du er fornøyd med handelen :o)

  SvarSlett
 2. Så utrolig mye fint! Flotte farger. Ble veeeeeldig misunnelig nå!! Scrappyline

  SvarSlett
 3. WOW! Skal si du har shoppa! HERLIG! Masse masse fint!!! Og de stemplene så kjempeflotte og morsomme ut! Kommer gjerne og låner!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!