torsdag 7. februar 2013

Project Life uke 2

 
I uke 2 skjedde det i grunnen veldig lite. Jeg jobbet mye overtid, så jeg måtte scrappe overtidsdesserten min. Ellers: en fin dag i byen, verdens kuleste dørmatte som vi fikk i julegave, treningstanker (har blurret litt tekst, det er jo ikke alt som trenger å blogges :) ) og et par filmer som ble sett. Hele side to ble viet til bilder av hobbyprosjekter og shopping. Siden det var mye glade farger på bildene denne uka, prøvde jeg å videreføre det med produktene jeg brukte.

 
 
 
 
Planen er å scrappe uke 3 i helga, og så må jeg få bestilt flere bilder.
Project Life så langt! :)

2 kommentarer:

  1. Knallflotte sider Hege!
    Ha en fin kveld :o)

    SvarSlett
  2. Kjempe fine sider. Gøy m project life!

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!