lørdag 16. mars 2013

4 LO-er på rappen

Av og til har jeg bare lyst til å scrappe mye, kjapt. Jeg scrapper i grunnen ikke så veldig seint, men kan bruke mye tid på å velge ut produkter og finne oppsett til LO-ene.
 
Denne gangen bestemte jeg meg for å "kjappis"-scrappe uten å tenke for mye.
 
Utgangspunktet var disse litt gamle arkene med tilhørende diecuts fra MME. Av en eller annen grunn hadde jeg to av hvert (jeg tror jeg kjøpte en pakke og så kjøpte mamma en pakke til til meg på salg seinere... ;) ), og jeg hadde lyst til å få brukt opp en del av de.
 
 
Så jeg fant frem bildebunken fra 2010 og satte i gang og scrappet og scrappet.
 
Resultatet ble 4 LO-er. Bildene er valgt ganske tilfeldig fra de jeg hadde ferdig fremkalt.
 
 
 
 
 
Jeg var godt fornøyd med å få brukt opp litt gamle ark (mer plass til nye! :) ) samt å få flere minner i album. Vinn-vinn-situasjon! :)

4 kommentarer:

 1. Ååååååå så flotte loer! Flotte oppsett og herlig pynting og så syns du er så flink til å sette sammen farger! Hva med å delta på denne utfordringen: http://www.thatsjustsocute.blogspot.no/2013/03/shes-so-cute-32.html
  Ha en deilig søndag :o)

  SvarSlett
 2. Så masse herlig scrapping, i flotte friske farger!!! Kjempeflott!!!

  SvarSlett
 3. Så flotte LOer! Jeg er kronisk livredd for å mixe mønsterark, men det henger vel sammen med at jeg lett foretrekker monokromatisk... så sånn sett er nr 1 her finest, men går jeg utenfor komfortsonen, så er det de to i midten som er absolutt mest kreative og kule! Herlige og fargesprakende :)

  SvarSlett
 4. 4 flotte LOer du har laget! Tror jammen jeg har en likedan pakke med ark liggende jeg også. Hadde tendens til å kjøpe fargesterke ark i starten. Liker jo farger, men litt vanskelig å bruke de.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!