fredag 8. mars 2013

Project life uke 4

 
Endelig begynner formen å stige igjen, feberen er borte, jeg trenger ikke halspastiller 24/7 og i dag har jeg til og med vært en tur på jobb... så nå har jeg tatt helg med god samvittighet! ;)
 
Det begynner å bli en stund siden forrige Project Life-innlegg. Her kommer uke 4.
 
 
Denne uka var det sushi med kolleger, mer snø, Henningkos, filmer og te. Vi lekte med tanken om å gå og se på et hus. Richard var på årsfest med jobben og jeg kosa meg hjemme alene.
 
 
Noen nærbilder:
 
 
 

 
Uka inneholder også en ekstra 6 x 12 side. Dette er noe jeg planlegger å gjøre med jevne mellomrom når det skjer noe ekstra i en uke. Vi var på omvisning med jobben i det nye Rådhuskvartalet i byen, hvor vi skal ha arbeidssted når det blir ferdig. Jeg tok en del bilder der, og hadde lyst å inkludere disse.
 
Her kan dere se hvordan albummet blir med denne ekstra siden i midten av ukas PL-sider.
 
 
Og en liten smakebit - jeg viser ikke frem bygget eller kollegene mine, men dere kan få se den gale damen med hjelm. ;)
 
 
Ei lita ugle har sneket seg med denne uka også, jeg tror det blir et gjennomgangstema...
 
 
Jeg har slått fra meg tanken om å være organisert nok til å bestille bilder hver måned. Heldigvis funker hjemmeprinteren også, så det kommer snart flere Project Life-sider.
 
Hvis du vil se de andre Project Life-innleggene mine, kan du trykker HER.
 
God fredagskveld!! :)

4 kommentarer:

 1. Som vanlig kreativt, fargerikt og morsomt! Kjempeflott :-)

  SvarSlett
 2. Kjempe fint! Flink du er å ta bilder :) Jeg har lett for å glemme av å ta bilder av evt. kveldskos og været ute. Tenkte sitte og scrappe litt i morgen, så da kommer det snart innlegg fra meg også :)
  God Helg!!

  SvarSlett
 3. I dag har jeg hatt kvalitetstid med scrappesakene mine :o)
  Er også imponert (og litt misunnelig) på alle de kreative bildene du tar - Kjempeflott scrappet!
  Ha en nydelig helg :o)

  SvarSlett
 4. Oj så flotte sider!! Project life er så stilig, men vet ikke helt om jeg hadde klart å fått teken på dette. Men elsker å se på andre sine sider. Og her var det så mye å studere, og slikt liker jeg:)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!