søndag 24. mars 2013

Utfordring hos Thats just so cute - og siste sjanse til å bli med på giveawayen!

I dag er det siste sjanse til å bli med på giveawayen min HER. Lillebror Henning syntes dette hørtes spennende ut, så jeg har lovet at han skal få trekke vinneren i ettermiddag. :)
 
Skjønne Lucinda tipset meg om å bli med på utfordingen She's so cute 32 hos Thats just so cute. Utfordringen er "Go bright! Go fun!" og det passer jo til meg som elsker sterke farger.
 
Jeg har laget denne LO-en fra da vi var på musicalen Legally Blonde i London i fjor vår.
 
 
Syntes det passet til temaet med rosa, lilla, bling og stas. :) Jeg har prøvd meg med mist og maske, og dette er jeg fortatt veldig nybegynner på. Måtte dekke over noe av det med bildet og pynten der det blir mislykket, men øvelse gjør mester osv. :) Jeg har også streket rundt kantene med sort og hvit tusjpenn for å få et mer lekent uttrykk.
 
 
 
Bli med på utfordringen du også, da vel! :)

5 kommentarer:

 1. Knalltøff Hege! Skikkelig herlig med alle stjernene, flotte farger og flott med pennestrekene, flott misting!
  Ha en nydelig dag :o)

  SvarSlett
 2. Knallflott LO! Herlige farger og oppsett. :)

  SvarSlett
 3. Super med knallfarger og stjerner i en god balanse! Gøy at du ble inspirert og takk for lekent bidrag!

  SvarSlett
 4. Oh this is SUPER!!! I love the subject matter, the stars the COLOUR, and your blingy lettering is so cool! So glam!!! This is a fabulous bright and fun fun fun layout! Thank you SO MUCH for playing along with my challenge!!!! :D xo

  SvarSlett
 5. For en HERLIG LO!!! Digger den! Stjernene, fargene, tittelplassering og tegnekanten rundt hele for å ramme det inn litt. Utrolig kul!! :D

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!