mandag 27. mai 2013

En ferdig UFO!

Som nevnt, fant jeg frem alle UFO-ene mine fra skuffer og skap, og dette er et skammelig eksempel. Jeg begynte på dette settet for cirka 8 år siden tror jeg. Det eneste som manglet var egentlig heklekanten på kjolen og knapper. Og så hørte det med en heklet lue og jakke som var altfor vanskelig, og jeg tror det var derfor jeg stoppet opp og den ble stappet i en pose i skapet.
 
Nå droppet jeg jakke og lue, heklet kanten og sydde i søte hjerteknapper, og voilla:
 
 
Settet er fra et gammelt Gjestal babyhefte, og jeg egentlig ikke sikker på om jeg liker det så godt lenger. Tror ikke jeg ville valgt å strikke det i dag, men nå er det i alle fall ferdig! :)
 
 
 
Settet er strikket i babyull og størrelsen aner jeg ikke, men kanskje 3-6 mnd?
 

1 kommentar:

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!