mandag 24. juni 2013

Årets føste julekort! :)

Ja, det er jo bare 6 mnd igjen... ;)
 
Neida, jeg har ikke begynt nedtellingen enda, men dette kortet ble laget på slutten av et treff hvor jeg jobbet med juleboka mi for 2012. Jeg er snart ajour!! *stolt*
 
 
 
 
Her er forresten noen glimt av juleboka for 2011 som jeg ikke har vist frem. Rett og slett fordi jeg ikke ble noe fornøyd med den. Men minnene er ihvertfall i album, så får det heller være at resultatet ble så som så...
 
 
 
 
Ønsker deg en nydelig sommerdag! :)

2 kommentarer:

 1. Koseleg med bilder i album :-) Synst det var fint eg :-) Eg har mange år med bilder som ikkje er framkalla og ikkje kommt i album... Så det blir jo eit prosjekt ein gong i framtida...og jo lenger ein ventar, jo større blir prosjektet..

  Litt tidleg med julekort då ;-) men du brukar jo å vere litt tidleg ute ;-)

  Ha ei fin veke!

  SvarSlett
 2. Å så flott julekort - lekkert med reinsdyret, stjernene, tekstboksen....ja hele kortet kan jeg likegodt si ;o) Albumsidene var kjempefine - kult juletre!
  Ha en deilig sommerkveld - klem :o)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!