fredag 7. juni 2013

Min første Nøstebarngenser

Jeg har strikket min første Rullegenser fra boka "Strikk til nøstebarn". Jeg valgte å strikke ribbekanter i stedet for rullekanter, og har brukt Evillagarn som jeg kjøpte i Tallinn for noen år siden (det rosa/lilla), samt Gammelserie fra Rauma (det grå). Genseren er i str. 2+ år (har lagt til noen cm på lengden), så jeg håper at den passer niesa til vinteren.

 
 
Ganske fornøyd med at armene ble såpass like, det er ikke så lett å beregne garnmengden med de lange fargeskiftene.
 
Jeg er mindre fornøyd med den voldsomme fargeovergangen midt på magen, men sånn var nå engang dette nøstet...
 
 
De fine knappene er fra Stoff og Stil.
 
 
Nå har jeg ikke mindre enn tre strikkeprosjekter jeg har lyst til å legge opp til... lurer på hvilket jeg skal starte med... :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!