fredag 30. august 2013

En ny (gammel) hobby

 
For over 10 år siden, før scrapping ble den store hobbyen i livet mitt, drev jeg mye med korssting. Jeg broderte kort og bilder, samlet på mønstre og kosa meg med de bitte små stingene. Så oppdaget jeg scrapping, og kassen med broderisaker havnet stadig lengre bak i skapet. Frem til i sommer har jeg ikke tenkt på korssting på flere år. Men midt i ferien kom plutselig lysten tilbake, og en sen kveld måtte jeg finne frem igjen alle tingene og kjøpe et mønster på Etsy. Og så ble jeg virkelig bitt av basillen igjen, og nå har jeg 100 prosjekter jeg har lyst til å starte på, i skikkelig Hege-stil. :) Jeg har også funnet frem alle de halvferdige prosjektene mine(noen som kjenner seg igjen??), så nå er det bare om å gjøre å finne nok timer til alt.
 
Her er et bilderas...

Den første kaninen:
 
 

Og den andre kaninen:
 
 

Et nytt prosjekt. Dette har jeg faktisk kommet et stykke på, men det fortjener sitt eget innlegg seinere.Enda et nytt prosjekt:Et halvferdig påskebilde:En halvferdig mus med tekanne:Juleløperen min, som mannen elsker å erte meg med. Jeg begynte på den lenge før vi ble sammen. Kanskje i år...? ;)

Et par ting jeg faktisk laget ferdig den gang da... :)

En samlig av kort. De fleste er "cover kits" som har fulgt med blader jeg har kjøpt.Jeg har begynt på en liten makeover av noen av disse kortene, nå som jeg har så mye mer kort-stæsj. Vil dere se? :)

3 kommentarer:

 1. Weehee! Jeg gleder meg til å se resultatene!

  Jeg begynte på en julekalender i 1998. Da broderte jeg alt. I 1999 sydde jeg på ringene.
  Ca ti år senere hjalp svigermor meg med å montere den, akkurat tidsnok til å få hengt på pakkene; 30.november.... :P

  SvarSlett
 2. Oi,så mye flott !!!og jaaaa....vil se resultater av broderikortenen dine :-)

  SvarSlett
 3. Mye flott ja - her er damen med mange talenter!
  Ha en nydelig helg - klem :o)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!