mandag 5. august 2013

LO - Midt i smørøyet

Så er jeg tilbake fra (nok en) Londonferie og vårt fine sommerbesøk har reist, så da er det vel på tide å blogge litt igjen.
 
Her er enda en LO fra en tidligere Londontur, jeg koste meg veldig med å lage denne.
 
 
Et par nærbilder:
 
 
Den grå sikksakken er bred washitape.
 
 
Juli ble en laber bloggemåned, men nå har jeg ferie uten de store planene et par uker, så nå blir det sikkert litt blogging innimellom. I kveld skriver jeg lister over alt jeg vil gjøre i ferien, hihi... Planlegginga er jo halve moroa, selv om jeg aldri rekker halvparten en gang... :)

3 kommentarer:

 1. Kjempefin LO :-) Herlig med ferie <3

  SvarSlett
 2. Herlige Londonfarger!! :D Og velkommen hjem!!

  SvarSlett
 3. Kjempeflott lo - liker veldig godt alle lagene og fargene her - flott stæsjet!
  Ha en flott uke :o)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!