søndag 12. januar 2014

Varetelling 2013

Først av alt, tusen takk for alle de fine kommentarene på det forrige innlegget mitt!! :) Vi er utrolig glade, spente og fylt med tanker som sikkert alle førstegangsforeldre har. Livet vil jo snart bli noe helt annet, som man bare kan prøve å forestille seg. Men mest av alt gleder vi oss veldig mye! :)
 
Så over til det dagens innlegg egentlig skal handle om.
 
Jeg har prøvd å ha en "varetelling" over hva jeg produserte av papirting i 2013. Etter et noe ambisiøst innlegg i begynnelsen av forrige år, kan jeg vel konkludere med at det ble delvis vellykket. I begynnelsen av året scrappet jeg mange LO-er, Project Life og "annerledeskort". Utover høsten ble det mest soving og masseprodusering av kort for salg.
 
Project Life-prosjektet ramlet jeg dessverre av, men jeg har lyst til å fortsette å dokumentere småtingene i hverdagen på denne måten i en eller annen form i år også. Ikke ukentlig, men kanskje månedlig eller bare "løpende" eller ved behov.
 
Alt i alt kom jeg frem til at det ble laget 15 doble PL-sider, 77 vanlige LO-er og (ca) 196 kort pluss noen sider her og der i diverse julealbum. Sier meg godt fornøyd med den produksjonen. :)
 
Her er noen favoritter fra 2013.
 
Kort:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LO-er:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den siste LO-en rakk jeg ikke å blogge i fjor, men det er jeg og et par (mye mer fotogene) venninner som laget pepperkakehus for noen år siden.
 
I år har jeg ikke så veldig stor ambisjoner, bortsett fra å fortsette å kose meg med hobbyene. Det blir nok mindre kortlaging siden jeg skal ut i permisjon etterhvert og ikke kommer til å selge kort da, og så blir det vel muligens noen babybilder etterhvert. :)
 
I tillegg har jeg tonnevis av strikkeplaner, men det får komme i seinere innlegg.
 
Ha en flott søndagskveld! :)

3 kommentarer:

 1. Elsker stilen din :-) Den er til å bli skikkelig glad av ..friske ,sprelske farger.Så mye fint du har laget gjennom året <3

  SvarSlett
 2. Så flink du har vært! enig med Else - elsker den glade fargerike stilen din!
  Gleder meg til babyloer fra deg jeg :o)
  Ha en fin dag - klem :o)

  SvarSlett
 3. WOW!!!! Skjønner GODT at du er fornøyd med den produksjonen ja!!! Utrolig masse flott! Og utrolig lekre favoritter du har valgt deg ut!!!! :D Du imponerer med så fargesterke, og lekne kreasjoner!! :D

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!