onsdag 12. februar 2014

Ny utfordring fra meg til meg! :)

Ting går i sneglefart her omkring for tida, men jeg har savnet scrappingen og funnet ut at jeg trenger et lite spark bak for å komme i gang igjen. :)

Derfor har jeg utfordret meg selv til å scrappe 50 ting (kort, LO-er, PL-sider) før jeg kan bestille babyscrappeting. De tingene jeg har lyst på kommer i salg på vårparten en gang, så da har jeg en slags tidsfrist også.

Her er de 5 første kortene, og det var fint å tilbringe litt kvalitetstid på hobbyrommet igjen.
 
Først laget jeg et litt maskulint kort, jeg synes fortsatt at dette er vanskelig, men ville ha det ganske enkelt i stilen.
 
 

 
I forbindelse med et dåpskort jeg skulle lage (kommer i en seinere post), laget jeg like godt et babykort også.
 
 

 
Klippeark i Project Life-stil har jeg samlet opp en god del av, men så var det å få brukt de også da... Dette syntes jeg passet godt på et kort, og jammen fikk jeg "tatt hull på" ei blokk jeg har hatt liggende siden i fjor sommer også. Elsker fargene på dette kortet, fikk litt vårfølelse av de!
 
 

 
Deretter fant jeg frem boksen med diecuts/utklipp og laget de to neste kortene med diecuts som utgangspunkt.
 
 
 
 
 
Her er også årets første 10x10 cm kort, men disse teller ikke med i utfordringen siden det er en stund siden jeg laget de.
 

 
Nå gleder jeg meg til mer scrapping, og vil du være med på utfordringen er det bare å henge seg på! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!