fredag 2. mai 2014

Teppe nummer 3 til lillegutt

Tenk at det mai allerede!
 
Vi er inne i den siste ventemåneden, og ting går i sneglefart rundt her. Heldigvis er det fint vær, og det er fint å sitte og strikke litt eller scrappe litt for å få dagene til å gå. Dagene flyter ihvertfall sakte forbi, og for hver dag som går er vi en dag nærmere å møte vår lille gutt! :)
 
Her er teppe nummer 3 til nevnte lillegutt.
 
Jeg fikk et gavekort på garnbutikken til jul, og da vi hadde vært på ultralyd i januar, var jeg innom og kjøpte litt forskjellige farger av babyull. Resultatet ble dette sikksakkteppet etter mønsteret til Pickles. Jeg har strikket på pinne nummer 4 og laget tilfeldige striper.
 
 
 
 
 
 
Teppet ligger klart og venter sammen med teppe nummer 1 og teppe nummer 2. Teppe nummer 4 er snart ferdig (det har maaaange tråder å feste) og så har jeg noen flere prosjekter jeg må prøve å få ferdig også.
 
Tilbake til strikkesofaen! :)
 
Ha en flott fredag!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir kjempeglad for en hilsen fra deg!